La nova ubicació de l'skate, en ''standby''

Havia d'anar molt a prop de l'antiga ubicació, una sortida que no convenç veïns de la zona.

Dimecres, 03/03/2021

El futur de la pista d'skate de Taradell torna a ser incert. Després que fa unes setmanes el regidor d'Esports, Lluís Rodríguez, va explicar a Ràdio Taradell que s'ubicaria molt a prop d'on estava, ara el projecte torna a quedar a l'aire. La recollida de signatures en contra la instal·lació que ha promogut una veïna de la zona ha frenat la reubicació de la pista. Segons va explicar l'alcaldessa, Mercè Cabanas, en una entrevista a Ràdio Taradell dijous passat, "estem oberts a parlar-ne i a buscar solucions que agradin a la majoria", i tenen previst reunir-se els propers dies amb els veïns afectats.

L'Ajuntament instal·larà càmeres a la pista d'skate del pavelló i podria retirar-la

 

"Si hi ha alternatives, no estem tancats en banda", va deixar clar Cabanas, que igualment va defensar la ubicació que havien escollit: "És un lloc interessant que ens permet endreçar un espai que ara queda deixat. Dignificaria l'espai." Recordem que la idea inicial de l'Ajuntament era instal·lar la pista al camp de terra que hi ha davant del pavelló, uns 100 metres més enllà d'on havia estat. 

En l'entrevista a Ràdio Taradell, Rodríguez havia explicat que aquesta opció era la "més adient" de totes les que han estudiat i creu que, en aquest punt, ja no provocaria molèsties als veïns pel fet de ser una pista metàl·lica. De fet, es plantegen insonoritzar-la.

En aquell espai, a més d'instal·lar la pista d'skate al fons de tot, també s'hi vol fer un petit camp de futbol i a la resta d'espai, aparcament. Recordem que la pista d'skate es va retirar ara fa tres anys.

 

Entrevista a l'alcaldessa, Mercè Cabanas:

twitter