La nova temporada de Ràdio Taradell arriba carregada de novetats i retorns

Dissabte, 01/10/2016

La nova temporada de Ràdio Taradell està en marxa des de mitjans de setembre, però coincidint amb el mes d'octubre es posen en marxa la majoria de novetats. La 34a temporada de l'emissora arriba carregada de novetats i retorns. La informació de proximitat, la música i l'entreteniment seran l'eix principal per oferir una programació de qualitat als oients.

logo-el-dipòsit-150x150.jpgEl dipòsit, dirigit per Josep Antoni Vallbona, es converteix en el magazín informatiu de referència de l'emissora. Amplia una hora l'horari d'emissió (divendres, de 17 a 19h) i es reemet els dissabtes al migdia. Sabem què volem, amb Xavier Miralpeix, torna al seu horari inicial i passa a emetre's els diumenges a les 7 del vespre. Les tertúlies també tenen un pes destacat amb l'esportiva Mitja part (dilluns, a les 22h) i amb Arreglant el món (dijous, a les 21h), que suposa el retorn de Toni Casassas a l'emissora.

Esther Mendoza i Xavier Artigas, responsables del concurs \'S\'acaba el temps\'.L'entreteniment ve encapaçalat per una nova temporada del concurs S'acaba el temps (diumenges, de 12 a 14h). Alumnes de quart d'ESO d'instituts d'Osona i el Moianès seran els concursants, que lluitaran per 500 euros que destinaran al viatge de final de curs. El concurs s'estrenarà el 16 d'octubre. També s'estrena un programa de contes, històries i narracions que es diu Relats del buscador (dijous, a les 15h) i retornen els ritmes tropicals d'Omar Castillo al Frecuencia tropical (divendres, a les 21h). Els magazíns temàtics Fem salut, Fase beta, Freqüència oculta o L'hora del xumet també continuen a l'antena de Ràdio Taradell. Pel que fa al públic més jove i infantil, els pollets d'El galliner s'han emancipat i ofereixen un nou programa els dissabtes a les 5 de la tarda, Random Boyice. Abans, continua El galliner, amb noves incorporacions capitanejades per Lluís Pratdesaba.

GENERACIÓ-WALKMAN-dibu-150x113.pngLa música tindrà, com sempre, un protagonisme destacat. Més enllà del No n'hi ha prou, Els 30 exitats o clàssics com El cargol de Fuck!, Distroxion, Música lliure, A tot jazz, Pop music rock, Zona rock o Retalls, continuen per segona temporada els 432 HZ (dimarts, a les 22h), Bed&Breakfast i Fish&Chips (dimecres, a les 21h) i Tret de so (dimecres, a les 23h). També hi ha estrenes com Generació walkman (dilluns, a les 23h), que suposa el retorn d'Ester Torrents a Ràdio Taradell, i Playlist impossible amb Josep Miquel Arroyo als dissabtes al migdia.

elcantdelatenora-e1378748866782-150x150.pngPel que fa a la producció externa, continuen a la graella el Cocodril Club, Freqüència musical, Nit de club, El tecnhödrom i Demésenllà. Destaca el retorn de Josep Garcia amb el programa de sardanes, Flabiol i tamborí, ara produït des de l'emissora del seu poble, Santa Maria d'Oló; l'estrena de l'espai d'entrevistes a personalitats destacades Tocant el cel, amb Rubén Vázquez, i els musicals Ball matinal i Los vinilos de Barbarella.

Instinews, amb alumnes de l'Institut, i L'esquitx, amb alumnes de Les Pinediques, es continuaran emetent periòdicament, així com especials coincidint amb la Festa dels Tonis, Sant Jordi o la festa major.

Aquí, pots consultar la programació sencera.