La Mancomunitat engega un programa de formació i inserció d’activitats forestals

Es dirigeix a joves que no han obtingut el graduat de Secundària.

Diumenge, 08/05/2022

El curs vinent, la Mancomunitat La Plana, conjuntament amb l'Institut de Tona i l'associació Estella Montseny, i en col·laboració amb el Departament d'Educació de la Generalitat, posen en marxa el Programa de Formació i Inserció (PFI) d'auxiliar d'activitats forestals. Es portarà a terme a les dependències de la Mancomunitat i de l'associació Estella Montseny, però dependrà administrativament de l'Institut de Tona.

Activitats forestals

Els PFI són el primer nivell de qualificació dins dels estudis de formació professional i s'adscriuen a diferents famílies professionals. S'adrecen a joves d'entre 16 i 21 anys que no hagin obtingut el graduat en ESO per proporcionar-los, d'una banda, la possibilitat de continuar els estudis de formació professional i, de l'altra, l'aprenentatge de les competències transversals i professionals necessàries per al món del treball.

Són estudis voluntaris i la seva durada total és de mil hores distribuïdes en un curs acadèmic. S'estructuren en mòduls de formació general i mòduls de formació professional, que inclouen un mòdul de pràctiques en centres de treball.

La preinscripció ja està oberta. La presentació de sol·licituds es pot fer fins el divendres, 13 de maig. Es pot fer entrega del material necessari a les instal·lacions de la Mancomunitat (Sector El Quadro, s/n, de Malla).

Més informació i el full de preinscripció en aquest enllaç.

 

twitter