La granja Castellets suma un altre premi als Porc d'Or

S'emporta una estatueta d'or en la categoria de longevitat, amb 84,02 garrins, i en la franja d'explotacions que tenen entre 501 i 1.000 mares.

Dimarts, 08/12/2020
Granja Castellets

 

La granja Castellets de Taradell és una de les set explotacions d'Osona que s'ha emportat un premi a la gala dels Porc d'Or, que es va celebrar de manera virtual a finals de novembre. En concret, la granja taradellenca, de Pinsos Sant Antoni, es va endur una estatueta d'or en la categoria de longevitat, amb 84,02 garrins, i en la franja d'explotacions que tenen entre 501 i 1.000 mares. Les altres finques premiades amb un or van ser Can Fabré, de Muntanyola; la granja Masnou, de Roca Vallbona, CB, de l'Esquirol, i la granja Sant Martí, de Pinsos Grau, de Sant Martí de Centelles.

Aquesta vegada, Osona s'ha quedat sense cap premi especial, com havia passat altres vegades. De fet, fa uns anys, la granja Castellets havia sumat la màxima distinció d'aquests reconeixements estatals, que és el Porc d'Or amb Diamant.

Durant la gala, els reponsables del certamen, l'IRTA, Interporc, Asici i Zoetis, van insistir que el sector porcí és líder en vendes a Espanya, alhora quart productor del món, "però això no ens garanteix el futur".

 

Aquí es pot veure la gala:

twitter