La gent gran celebra el seu dia a Manresa

Hi van participar quasi 90 avis dels municipis de la Mancomunitat.

Dissabte 05/10/2019

Dia Gent Gran

 

La gent gran dels municipis de la Mancomunitat La Plana, entre els quals hi ha Taradell, va celebrar el Dia Internacional de la Gent Gran (1 octubre) amb una jornada cultural al teatre Kursaal, a Manresa, dimecres a la tarda. L'activitat, a la qual hi van participar 86 persones grans, ha estat organitzada pel Programa de dinamització de gent gran de la Mancomunitat La Plana amb el suport de tots els ajuntaments participants.

La jornada va comptar amb la presència del president de la Mancomunitat, Ferran Teixidor, que va adreçar unes paraules als assistents ressaltant la importància de la participació activa de la gent gran. Els participants, després d'un berenar de germanor que es va celebrar a l'Espai Gastronòmic del Kursaal, van poder gaudir de l'obra els Imparables, del Quartet Mèlt. Un musical que va convidar als assistents a fer un viatge en el temps, revivint moments rellevants de la nostra història i la música que s'escoltava aleshores.

Dia Gent Gran

 

L'espectacle, que va començar amb els inicis del segle XX com a punt de partida, va fer reviure d'entre altres èpoques, els cabarets de Barcelona dels anys 20, la Catalunya republicana, la Guerra Civil, la transició, la visita dels Beatles a la Monumental, els Jocs Olímpics de Barcelona fins arribar a l'actualitat. Un espectacle que va atrapar als assistents amb moments de gran emotivitat i connexió. El Quartet Mèlt va interpel·lar al públic a seguir sent partícips de la construcció de la pròpia història personal i col·lectiva, tot recordant les paraules del poeta català Miquel Martí i Pol: “Tot està per fer i tot és possible”.