La Fundació La Caixa dona 10.000 euros pels pisos tutelats de Taradell

Dilluns, 26/04/2021

La Fundació Vilademany ha rebut 10.000 euros de la Fundació La Caixa per contribuir en els pisos socials i els habitatges tutelats, amb 24 beneficiaris. Aquest projecte taradellenc dona resposta en dos àmbits: a persones grans autònomes, però que per circumstàncies socials o familiars no poden viure a casa seva, i a persones que es troben en risc d'exclusió social, principalment de Taradell. Gràcies a aquesta aportació de CaixaBank, la Fundació Vilademany podrà destinar diferents professionals a vetllar i donar cobertura als habitatges tutelats (12 persones) i als pisos socials (12 persones).

La Caixa i Fundació Vilademany

Jaume Masana, director territorial Catalunya de CaixaBank, destaca “la importància de la solidaritat i col·laboració entre les diferents entitats i institucions per protegir les persones en situació de vulnerabilitat, així com la gent gran”. Masana, a més, agraiex la feina que fan entitats com la Fundació Vilademany per evitar situacions extremes d'exclusió social, tant en gent gran, com en altres perfils en risc d'exclusió social.

L'any passat, el 89% de les oficines del banc van donar suport a algun projecte social i van fer possible que milers de petites i mitjanes entitats socials de Catalunya poguessin accedir a ajudes econòmiques per tirar endavant els seus programes.

twitter