La Cooperativa +65 organitza un concurs escolar sobre els avis

El termini de presentació és el 30 de maig i el veredicte es donarà a conèixer el 10 de juny en el marc del cap de setmana de la Festa de l'Homenatge a la Vellesa.

Divendres, 06/05/2022

La Cooperativa +65 ha posat en marxa un concurs escolar adreçat a tots els alumnes d'Educació Infantil i Primària de Taradell sobre la importància dels avis i àvies i la vellesa. Tal com va explicar Emília Bosch, aquest dijous al vespre a Ràdio Taradell, "volem, primer de tot, que es parli dels avis". 

Per aquest moitu, els treballs i escrits han de tractar sobre la temàtica dels avis i la gent gran i poden ser un dibuix o text segons alguna de les quatre categories: 

Categoria A per a alumnes de P3, P4 i 5 i categoria B per a alumnes de 1r i 2n de primària. Aquestes dues categories han de presentar un dibuix.

Categoria C per a alumnes de 3r i 4t de primària i la Categoria D per a alumnes de 5è i 6è de primària, han de presentar un text en prosa o en vers.

Els treballs han de ser signats amb pseudònim i en format A4. El termini de presentació és el 30 de maig.

En aquesta primera edició, el jurat estarà format per Xavier Albert, Lídia Alonso, Emília Bosch, Laia Miralpeix, Antoni Pladevall i Rita Sañé: "Hem buscat persones de diferents professions i àmbits del teixit cultural de Taradell". La proclamació del veredicte i el lliurament de premis serà el divendres 10 de juny a 2/4 de 7 de la tarda al Centre cultural Costa i Font. Hi haurà tres premis en cada categoria. El concurs compta amb el suport de l'Ajuntament de Taradell, la Biblioteca Antoni Pladevall i Font, l'Escola L'Arpa, l'Estudi i el Guixarot. 

cartell concurs escolar vellesa 2022 640x452

 

twitter