La Conferència Nacional del Moviment Civil Independentista arriba dijous a Taradell

Dijous, 10/11/2022

L'Assemblea Nacional Catalana està organitzant el cicle de conferències "Horitzó independència: 2023-2025" a tot Catalunya per donar a conèixer la Conferència Nacional del Moviment Civil Independentista. Segons l'entitat, aquesta trobada fixarà un horitzó i definirà les condicions necessàries per fer efectiva la declaració d'independència, a més d'identificar quins són els compromisos que cal assumir com a moviment per a fer-la realitat.

Per tal de preparar la Conferència Nacional, s'està portant a terme un cicle de xerrades que tenen com objectiu mobilitzar el territori, amb un missatge clar: “Hem començat un nou cicle que volem culminar al 2025 fent efectiva la DUI“. Les xerrades també han de servir per contactar amb totes les associacions i entitats que estan treballant des del territori.

A Osona, aquesta trobada prèvia serà aquest dijous a les 8 del vespre al Centre Cultural Can Costa i Font. La xerrada anirà a càrrec de Dolors Feliu (presidenta de l'Assemblea), Elisenda Paluzie (vicepresidenta de l'UNPO), Joan Puig (director de La República) i Cèsar Lagonigro (advocat).

La Conferència Nacional del Moviment Civil Independentista se centrarà en quatre punts: incrementar el suport social i el nivell d'exigència ciutadana sobre la urgència de la independència; definir accions per fer efectiva la independència en un horitzó concret; dissenyar estratègies i alternatives polítiques en cas que l'actual classe política no assumeixi la necessitat de fer la independència en aquesta legislatura; i aconseguir un major suport i reconeixement internacional en cas d'una nova declaració d'independència.

 

 

twitter