La botifarra d'ou de Can Codina suma un altre premi

Ha obtingut un segon premi al Concurs Nacional de Botifarra d'Ou Artesana.

Dissabte, 19/02/2022

La família de Can Codina i, en concret, les seves botifarres d'ou estan d'enhorabona. A les portes del Dijous Llarder, la carnisseria taradellenca ha rebut un doble reconeixement. S'ha endut el segon premi, en la categiria de botifarra d'ou tradicional, de la setena edició del Concurs Nacional de Botifarra d'Ou Artesana, organitzat per la Federació Catalana de Carnissera i Cansaladers-Xarcuters. També ha obtingut una menció del jurat per la seva botifarra d'ou variada de figues i pernil d'ànec.

El concurs estava obert a tots els carnissers i cansaladers artesans de Catalunya associats en algun dels gremis de la federació i es premiaven tres categories (millor botifarra d'ou artesana tradicional, millor botifarra d'ou singular elaborada amb ingredients diversos, i millor farcit de Carnaval). En total, s'hi han presentat 71 botifarres d'ou i set farcits de Carnaval.

No és el primer reconeixement que obté Can Codina per la seva botifarra d'ou. L'any passat ja va rebre una meció especial; al 2019, un tercer premi per la botifarra d'ou de dàtils i ametlles, i, al 2018, va guanyar el segon Concurs Nacional de Llonganissa Tradicional. També forma part del segell d'aliments excel·lents de la comarca Fet a Osona.

Ara, per celebrar el premi, Can Codina ha obert un concurs a través d'Instagram.

 

twitter