La Biblioteca i l'Arxiu organitzen una exposició amb imatges del primer any de Covid-19

Es podrà veure des d'aquest dimecres i fins al 20 de març.

Dimecres, 17/02/2021

A partir de dimecres, es podrà veure al vestíbul de la Biblioteca l'exposició de fotografies Un any de Covid, en imatges, organitzada des de l'Arxiu Fotogràfic de Taradell. Es tracta d'una mostra d'instantànies de carrers, places, botigues i parcs infantils de Taradell tancats, però també d'aquelles persones que, durant la pandèmia, s'han mantingut a primera fila.

Rebuda Carme Godayol covid19 (24)

 

Algunes d'aquestes fotografies han estat enviades pels mateixos veïns dins la campanya #ArxivemlaCovid19, en la qual es demanava la col·laboració ciutadana per aportar imatges, vídeos o documents relacionats amb la crisi sanitària. És a dir, material que servís per documentar el confinament, la malaltia, la solidaritat, l'angoixa per la situació econòmica, els espais públics buits o la suspensió de la vida social, entre d'altres.

L'exposició, que es podrà veure fins al 20 de març, es complementa amb diverses fotografies dels actes que s'han pogut fer fins al moment, adaptats a a la pandèmia i amb la mascareta i la distància de seguretat, com a elements destacats. 

Un dels especials \'T\'escoltem\', en aquest cas des de la Residència Vilademany.