La Biblioteca i l'EAS Taradell proposen activitats a distància

La Biblioteca ha dissenyat un trivial taradellenc per jugar-hi a través d'Instagram.

Dimarts, 17/03/2020

Per combatre l'avorriment, imaginació. I això és el que han fet des de la Biblioteca Antoni Pladevall i Font i l'EAS Taradell, que proposen diverses activitats perquè els seus usuaris mantinguin la ment i el cos ben desperts mentre duri el confiament per la crisi del coronavirus.

Ets un bon taradellenc?

Pel que fa a la Biblioteca, repten els veïns a demostrar el seu grau de coneixement sobre el poble. Han batejat l'activitat com a Trivial de Taradell i cada dia aniran plantejant deu preguntes a través de les històries d'Instagram. Cada pregunta té diverses opcions de resposta i posaran a prova la cultura general taradellenca. Per exemple, avui, han preguntat quan es va inaugurar l'edifici actual de la Biblioteca, amb quin llibre Antoni Pladevall va guanyar el Premi Carlemany, identificar cases de pagès o cançons de Pàrking. Per participar-hi cal seguir @bibliotaradell a Instagram.

Trivial Biblio

Esport, a casa

Des de l'EAS també han preparat una graella de sessions en directe que s'emeten a través d'Instagram Live de l'usuari @ClubsClaror. L'Ajuntament ha acordat amb el Grup Claror (l'empresa que gestiona l'EAS Taradell) que es difongui contingut perquè els abonats tinguin l'opció de seguir fent esport a casa durant el període de confinament. A més, cada dia proposen plans d'entrenament, reptes i consells. En podeu trobar més informació en aquest link.

twitter