La Biblioteca comença a celebrar els seus 30 anys aquest dijous

Dimecres, 07/06/2017

La Biblioteca de Taradell, ara Biblioteca Antoni Pladevall i Font, està d'aniversari. Diumenge va fer 30 anys que es va inaugurar i, per això, aquests dies es faran diverses activitats per celebrar-ho amb tots els usuaris. La primera activitat serà aquest dijous, a les 8 del vespre, amb un concert de versions de Dylan. Es tracta d'un espectacle poèticomusical sobre Bob Dylan, Nobel de Literatura l'any passat, que anirà a càrrec del grup musical Grushenka amb els rapsodes Eulàlia Ripoll i Isidre Oller. La vetllada es tancarà amb coca, llonganissa i una copa de cava.

L'endemà divendres serà el torn per als nens de quart i cinquè de Primària. De les 9 a les 11 del vespre Jeep Gasulla explicarà Contes amb pijama. Els assistents hauran de portar-se el sopar, el pijama i les sabatilles. Dissabte es farà un espectacle familiar de circ, mim i clown anomenat Peripècies a càrrec de Katraska. Està obert a totes les edats i es farà a les 12 del migdia. A més, durant tota la setmana es projecten els vídeos que han fet els alumnes de sisè de les escoles del municipi.

A més, la Biblioteca convida tothom a anar-los a felicitar en directe. Han preparat un photocall en què es fan fotos instantànies que es pengen a l'entrada de la Biblioteca. També hi podeu fer una dedicatòria. També han posat en marxa un concurs a través de les xarxes socials. Si feu una foto del vostres racó preferit de la Biblioteca, la pengeu a Twitter o Instagram citant @bibliotaradell i amb l'etiqueta #30anysbibliotaradell, podeu guanyar un lot de llibres.

image007.jpg

twitter