La 3a temporada de 'S'acaba el temps' comença diumenge amb alumnes d'instituts

Dimarts, 16/02/2016

La tercera temporada del concurs de Ràdio Taradell, S'acaba el temps, començarà el proper diumenge, dia 21 de febrer, i ho farà amb novetats importants. La primera i més destacada és que els participants seran alumnes de quart d'ESO dels instituts de la comarca (Moià, Roda de Ter, Gurb, Manlleu, Prats de Lluçanès, Calldetenes, Torelló, Centelles, Castellterçol, Tona, les Masies de Voltregà, Vic i, evidentment, Taradell). El centre que guanyi s'emportarà 500 euros que destinaran al viatge de final de curs. Fa uns dies, el programa es va presentar als responsables dels instituts en una reunió al Centre Cultural Costa i Font.

Esther Mendoza i Xavier Artigas, responsables del concurs \'S\'acaba el temps\'.

La resta de novetats s'aniran descobrint a partir de diumenge a les 12 del migdia quan s'enfrontaran alumnes de Moià i Roda. De moment, podem avançar que en una de proves, la "Tota teva", hi haurà el comodí de la trucada telefònica i també es faran canvis en la prova "Música al revés". Ara les cançons que hauran d'endevinar els concursants seran extretes de la llista d'èxits de l'emissora, Els 30 exitats.

Els equips estaran formats per dos alumnes de cada institut i, en cas que passin a les fases següents, tindran l'oportunitat de canviar un dels seus membres. La primera fase del concurs comença aquest diumenge i s'allargarà fins al 10 d'abril. Després, començarà la ronda final, amb quarts de final, semifinals i la gran final.

Aquest és el calendari de la primera fase:

21/02 Moià - Roda de Ter


28/02 Gurb - Taradell


06/03 Casals Gràcia (Manlleu) - Prats de Lluçanès


13/03 Antoni Pous (Manlleu) - Calldetenes


20/03 Torelló - Centelles


27/03 Castellterçol - Teuleria (Manlleu)


03/04 Institut Tona - Vedruna (Tona)


10/04 Masies de Voltregà - Jaume Callís (Vic)


Cinta i Pep González van ser els guanyadors de la primera temporada del concurs, mentre que David Orra i Marc Pujol van ser els vencedors de la segona, que es va acabar a finals de gener.

El programa està presentat per Esther Mendoza i Xavi Artigas, amb Dani Autonell al control tècnic.