Joan Riera guanya el 21è Torneig de Tennis Taula de la Festa Major

Oriol Tor es va imposar en la categoria Benjamí, Max Aigner l'Infantil i Jordi Codina en aficionats.

Dimecres, 23/08/2023

Dimarts va tenir lloc una nova edició del torneig de tennis taula de la festa major de Taradell. Organitzat pel Tennis Taula Mont-rodon, la 21a edició d'aquest torneig es va disputar a la sala gran de Can Costa i, com en els darrers anys, va comptar amb una alta participació.

fm2023 tennis taula grans (14)

El jugador del TT Sant Quirze de Besora Joan Riera va ser el guanyador després d'imposar-se al seu company de club Jordi Casadesús per 3 a 2 en una final molt disputada. El tercer lloc va ser per al jugador local del TT Mont-rodon Jordi Forcada. La consolació va ser per a Antoni Salamanca, del TT Sant Quirze de Besora.

fm2023 tennis taula grans (12)

En la categoria de Ping-pong per aficionats, el guanaydor va ser Jordi Codina a l'imposar-se a la final a Iu Pujol per 3 a 1. El tercer classificat va ser Eduard Selva, mentre que Pau Bosch va ser el guanyador de la consolació.

fm2023 tennis taula grans (7)

El matí va ser el torn per als més joves on cal destacar la gran participació de fins a 14 jugadors Benjamins (fins a 10 anys). En aquesta categoria el guanyador va ser Oriol Tor que es va imposar a la final a Lluís Fuster per 2 a 0.  El tercer lloc va ser per Tomeu Pujol, mentre que Gerard Jover va guanyar la consolació.

fm2023 tennis taula infantil (12)

Finalment, en categoria infantil, la victòria va ser per Max Aigner, que va guanyar a la final a Bertran Mañaricua per 2 a 0. Iu Pujol va ser tercer, i Raül Vázquez va guanyar la final de consolació.