Joan Planàs, nou president del CP Taradell

Substitueix a Antònia Domínguez, que portava 8 anys al càrrec. 

Divendres, 31/07/2020

Assemblea CP Taradell

 

Nova junta i nova direcció al CP Taradell. El passat dilluns, en el marc de l'assemblea de socis que es va celebrar al pavelló d'El Pujoló, es va presentar només una candidatura i, per tant, sense la necessitat d'haver-hi eleccions, Joan Planàs va ser escollit nou president del club. L'acompanyaran a la junta, en els propers sis anys, Mercè Collell a la vicepresidència i com a delegada federativa; la tresoreria anirà a càrrec de Gerard Bové; Sílvia Mayans serà la secretària, i el director esportiu, Àlex Janssen. Isabel Douclouso i Estel Casanova, com a vocals, també formaran part d'una junta que "vol representar a tots els socis, des de l'escoleta al primer equip", tal com van explicar dilluns davant la vintena de socis presents a l'assemblea.

"Impulsar la comunicació de l'esport i del club, treballar per un club amb valors, potenciar el sentiment de club i de pertinença i afavorir una comunicació de la junta amb entrenadors i amb la figura de director esportiu" són alguns dels objectius que es marca la nova junta, que va voler agraïr la tasca realitzada per Domínguez i la seva junta en els darrers mandats. 

A nivell esportiu, una de les novetats de la temporada 2020/21 és la creació de dos equips amateurs que jugaran a Tercera Catalana amb la finalitat "d'aconseguir nodrir el primer equip de jugadors del club". 

twitter