Inspiring Terra d'Olors troba la fórmula de l'èxit

Durant tot el cap de setmana, la zona de l'església es va omplir de visitants i de propostes relacionades amb les plantes aromàtiques.

Dilluns, 29/04/2019

Inspiring Terra d'Olors va omplir de propostes la zona de l'església durant tot el cap de setmana. La reinventada fira comercial en un espai més petit, amb una quinzena de parades i amb la temàtica comuna de les plantes aromàtiques, va tenir una bona acollida, amb molts visitants per descobrir una nova experiència relacionada amb el Parc de les Olors.

Dissabte al matí, l'espai es va omplir de públic que va poder trobar un gran ventall de propostes gastronòmiques podent olorar i també tastar alguns dels seus productes. També van tenir una gran acceptació els tallers sobre l'ús de les plantes aromàtiques i també van sobresortir les propostes culturals. En destaquen les musicals, amb professors de l'Escola de Música de Taradell o l'actuació de Pep Poblet, diumenge al migdia. El dibuix a grans dimensions amb un efecte tridimensional que va fer Toni Ortiz va ser un dels punts més visitats de l'espai.

Entre les parades es podien trobar des de llavors de planter fins a productes de cosmètica natural, culinaris o medicinals. També es van fer xerrades i algunes demostracions per conèixer les possibilitats que ofereixen les plantes aromàtiques, que en el cas de Taradell es poden trobar en els diferents espais del Parc de les Olors.

Fotos i/o vídeos relacionats

Inspiring Terra d'OlorsInspiring Terra d'OlorsInspiring Terra d'OlorsInspiring Terra d'OlorsInspiring Terra d'OlorsInspiring Terra d'OlorsInspiring Terra d'OlorsInspiring Terra d'OlorsInspiring Terra d'OlorsInspiring Terra d'OlorsInspiring Terra d'OlorsInspiring Terra d'Olors