Ignasi Arranz guanya la 20a edició del Torneig de Festa Major de Tennis Taula

Dimecres, 24/08/2022

Aquest dimarts es va disputar 20a edició del Torneig de Tennis Taula de la festa major de Taradell. Organitzat per el TT Mont-rodon, va comptar amb una bona afluència de jugadors repartits en les quatres categories de joc.

Maika Sagrera va revalidar el títol de campiona Infantil aconseguida en la darrera edició. En aquesta ocasió es va imposar a la final a Teo Llorens per 3 a 0. El tercer lloc va ser per Max Aigner i el quart per Leo Lizaran. Pau Montaña va guanyar la final de consolació. En categoria Benjamí el guanyador va ser Iu Pujol també guanyant per un 3 a 0 a la final a Lluís Fuster en un partit molt disputat. El tercer lloc va ser per Jordi Muns i el quart, per Jan Palomeras. La consolació la va guanyar Vega Rubio.

Tennis taula festa major 2022 (1)JPG

A la tarda va ser el torn de les categoria Sènior esgotant les 20 places per cada una de les categories. En Absolut la victòria va ser pel vigatà Ignasi Arranz després d'imposar-se a la final per un ajustat 3 a 2 a Biel Gimeno. El tercer lloc va ser per Àlex Llastanós, i el quart per Lluis Peix. Maika Sagrera es va emportar la final de consolació. 

I en la categoria de Ping-pong per aficionats aquest any la victòria va ser pel taradellenc Pere Casulleras després d'imposar-se a Jaume Meinhardt per 3 a 0. El tercer lloc va ser per Oriol Casulleras i el quart per Clara Serdà. Miquel Blanco va guanyar la consolació.

Tennis Taula festa major 2022 grans

 

twitter