Guixot de 8 celebra 30 anys amb la inauguració d'un espai compartit

És una zona amb animals, plantes, arbres, escultures i jocs que es vol convertir en un parc urbà.

Dimarts, 18/05/2021

30 anys Guixot de 8

L'empresa de jocs fets amb materials reciclats Guixot de 8 està d'enhorabona i, aquest diumenge, coincidint amb el seu 30è aniversari, va inaugurar un nou sector a les instal·lacions que té a l'antiga fàbrica de Can Benguerel. L'han batejat com "Espai compartit" i ocupa el solar que hi ha just al costat.

30 anys Guixot de 8

Es tracta d'una zona que els visitants poden compartir amb animals, plantes i arbres. L'espai també té una zona d'enigmes, una d'escultures amb una biblioteca amb textos de l'autor, Joan Rovira, ànima de Guixot de 8, i també hi ha un altre espai amb jocs. Es vol que sigui un espai en expansió, ja que, des de l'empresa, esperen que "en un futur molt proper aquest espai es pugui incorporar com un parc urbà del poble".

30 anys Guixot de 8

Coincidint amb la celebració de diumenge, Guixot de 8 també va fer entrega dels premis Arrels a persones que se n'han sortit amb el somni emprenedor. S'han lliurat a Jaume Pretel, extreballador de Guixot de 8, que va muntar una empresa de gallines ecològiques a Òrrius, el Niu d'Ous; a les artesanes Assumpta Blancafort i Dolors Parés, creadores de Bufallums, titelles i ninots amb pasta de paper; a Bernat Baulenes, extreballador de Guixot de 8, forjador i ferrer amb estil propi, i a Raül Cegarra i Sandra López, al capdavant d'El Xocolater de Taradell, una de les 50 millors pastisseries de Catalunya.

 

 

twitter