Gran victòria del CP Taradell davant el Lloret

Els taradellencs van guanyar per 3 a 2 i surten de la cua de la classificació.

Diumenge, 01/03/2020

Derbi CP Taradell Vic 2019 (9)

La victòria que el CP Taradell va aconseguir dissabte a la tarda davant el Lloret li permet sortir del darrer lloc de la classificació i pujar fins al dotzè lloc. Vic i Lloret tanquen la classificació de l'OK Lliga amb 13 i 15 punts, respectivament. El Taradell en té 16 i per sobre seu hi ha el Palafrugell amb 18. El Voltregà, amb 21 punts, marca la salvació per evitar el play off de descens quan queden només tres jornades per acabar la Lliga.

Edu Genís va avançar el Taradell en el minut 11 després de desviar la trajectòria en un cacau de Dani Rodríguez. El Lloret va aconseguir empatar abans del descans, però, a la segona part, els locals van ser superiors. Fruit d'aquest domini Tino Molera va aconseguir el 2 a 1. Els taradellencs van disposar de múltiples ocasions, però el porter visitant va estar molt encertat. Res va poder fer en el llançament d'una falta de Dani Rodríguez que firmava el 3 a 1 en el minut 47. En el 48, el Lloret feia el 3 a 2 per posar emoció en el partit en el tram final, però els locals van saber mantenir el resultat per sumar tres punts molt importants que els mantenen vius.