Gottic Teatre estrena per la festa major 'Un senyor damunt d'un ruc'

Es faran dues sessions, dissabte dia 17 i diumenge 18.

Dissabte, 17/08/2019

Les entremaliades situacions que es viuen en un monestir centren la trama del sainet mallorquí Un senyor damunt un ruc de l'autor teatral Joan Mas i Bauzà que Gottic Teatre ha escollit per representar durant la festa major. Es tracta d'una peça de teatre que accentua les relacions entre dos germans, una monja amb dificultats econòmiques per ajudar el seu monestir i el seu germà ric, que està fart d'haver de donar doblers a la seva germana. La trama compta amb un final que ningú no s'espera i que farà que l'atenció de l'espectador durant tota la representació quedi satisfeta gratament.

Un senyor damunt un ruc vol arribar a tots els públics amb el seu humor cínic i sarcàstic que amara tota la posada en escena dels personatges i el tractament de les situacions més serioses com si res.

Es faran dues representacions. Es podrà veure dissabte 17 d'agost a partir de 2/4 de 10 del vespre i diumenge, dia 18, a les 6 de la tarda al Centre Cultural Costa i Font de Taradell. Es vendran entrades anticipades el divendres 16 d'agost de les 6 de la tarda a les 8 del vespre al preu de 8 euros mentre que a taquilla el preu serà de 10 euros. L'obra està dirigida per Magí Reig i Lluís Presegué i compta amb un repertori de 7 actors i actrius: Maria Alba Vázquez, Manel Gost, Albert Rovira, Martí Pol, Emília Bosch, Iria Casassas i Lluís Presegué. 

Un senyor damunt d\'un ruc

twitter