Golejada i primera victòria de la UD Taradell

Va superar el Centelles per 1 a 4 diumenge a la tarda.

Diumenge, 08/10/2023

A la quarta ha anat la vençuda. La UD Taradell va sumar aquest diumenge la primera victòria de la temporada. Després d'una derrota i de dos empats consecutius, els taradellencs van fer oficial la seva millora amb una contundent golejada al Centelles.

Jordi Pla, que en les darreres temporades havia estat jugador del Centelles, va ser el botxí del seu exequip. Els taradellencs van ser molt superiors, però no van aconseguir marcar fins a les acaballes de la primera part. El primer gol el va fer Jordi Pla en rematar un córner al minut 37. Sense temps de reaccionar, el Centelles va encaixar el segon. En aquesta ocasió va ser Joan Canó qui va aprofitar una errada defensiva per superar el porter local.

Amb el 0 a 2 es va arribar al descans. En els primers minuts de la represa el Centelles va intentar retallar la diferència en el marcador per posar-se dins del partit i ho va mig aconseguir. En el minut 67 va marcar, des del punt de penal, però el gol no els va posar dins del partit ja que el Taradell va reaccionar amb un nou gol de Jordi Pla, en aquesta ocasió a la sortida d'un córner. L'1 a 3 va deixar el Centelles tocat i va ser el Taradell qui va buscar un nou gol. El quart, ja en el descompte, el va fer el capità Raül Garcia des del punt de penal.