Golejada del Taradell a Castellterçol

L'equip de Gerard Pallarès va guanyar per 2 a 5 i es manté segon.

Dilluns, 19/04/2021

Diumenge al migdia el Taradell va superar el Castellterçol a domicili per 2 a 5. Érik González, amb un triplet, va ser el protagonista d'un partit en el qual destaca el retorn d'Oriol Tusell a l'equip després d'una lesió al genoll que l'ha mantingut apartat dels terrenys de joc durant més d'un any.

El Taradell va dominar el partit de principi a fi, però el primer gol va tardar en arribar. No va ser fins a la mitja hora de joc quan Oriol Vila inaugurava el marcador. Abans del descans, Érik feia el segon. A la represa, el Taradell va intentar sentenciar el partit, però qui va marcar va ser el Castellterçol que es va posar dins del partit al quart d'hora del segon temps amb el 2 a 1. L'alegria, però, va durar poc, ja que Érik feia l'1 a 3 i tornava a posar el Taradell amb un avantatge de dos gols. A la recta final, el partit es va animar. En el minut 78 el Castellterçol posava emoció en el partit marcant el 2 a 3, però un cop més el Taradell tancava la possibilitat a qualsevol reacció local fent el quart gol, amb una finalització de Marc Font i ja a les acaballes del matx, Erik marcava el seu tercer gol particular i posava el 2 a 5 definitiu.

Una victòria que deixa el Taradell amb 15 punts que li permeten continuar segons, a només 1 del primer lloc.

Castellterçol - UD Taradell (Foto: UD Taradell)