Golejada del CP Taradell a Lloret

Diumenge, 26/02/2023

El CP Taradell necessitava una victòria com la que va aconseguir dissabte a la pista del Lloret per 0 a 4. No només pel resultat sinó també per superar un rival directe que en el partit de la primera volta va guanyar a Taradell per 5 a 6.

Va ser un partit amb molta tensió, moltes targetes blaves i faltes directes i amb un Taradell que tot i tenir l'electrònic a favor no va abaixar la guàrdia en cap moment. Sergi Plava va marcar en els primers minuts de partit. Un gol que seria l'únic que es va veure a la primera part on els locals van disposar d'una directe per empatar.

A la represa, més faltes directes, una per cada equip que cap d'ells va aprofitar. Sí que va marcar de falta Víctor Crespo. Amb el 0 a 2 el Taradell tenia la possessió, però el partit va entrar en una fase de descontrol i molts nervis. No va ser fins al minut 41 quan Pol Gallifa va fer el tercer i ja en el darrer minut, Benito completava la golejada.

A la taula, el Taradell supera el Lloret a la classificació i recupera d'aquesta manera la quarta posició.