Golejada de la UD Taradell contra l'Aiguafreda

Els taradellencs confirmen la bona dinàmica i s'enfilen fins a la segona posició.

Diumenge, 26/11/2023

La UD Taradell va golejar a l'Aiguafreda a domicili aquest dissabte a la tarda. Els taradellencs van dominar de principi a fi si bé els gols no van arribar fins ben entrada la mitja hora de joc. Els de Jordi Pladevall van ser pacients i van trobar la recompensa amb el primer gol que va marcar Soufiane. Abans del descans va arribar el gol de la jornada marcat per Érik des del mig del camp.

UD Taradell   Pradenc RECURS 2023 (14)

Amb el 0 a 2 el Taradell va jugar a plaer a la segona. Va saber defensar els tímids atacs d'un Aiguafreda que va topar una i altra vegada amb el bloc taradellenc, molt ben posicionat damunt del terreny de joc. I un cop més, el Taradell va esperar el seu moment per sentenciar el partit, si bé els tres punts no van perillar en cap moment. Canó, des del punt de penal, va marcar el seu setè gol del curs i ja en els darrers minuts Gabri Ventura feia el 0 a 4. Amb aquesta victòria el Taradell és el conjunt osonenc més ben classificat. Es situa segon amb 19 punts i només superat per l'Olímpic La Garriga.

En el proper partit, dissabte vinent a les 4 de la tarda el Taradell rebrà el Folgueroles a la Roureda.