Golejada de la UD Taradell al Sant Feliu de Codines

Va marcar 7 gols davant el conjunt del vallès.

Dilluns, 03/02/2020

La UD Taradell juga a Sant Feliu de Codines

La UD Taradell està en un bon moment de forma i dissabte a la tarda ho va demostrar golejant el Sant Feliu de Codines per 7a 1. El partit va ser molt còmode pels taradellencs, que van poder fer gol en pràcticament totes les arribades clares que van tenir a la porteria dels del Vallès, un equip que arribava a Taradell amb només quatre punts menys que els locals, però que van ser molt inferiors als blanc-i-blaus.

El Taradell va encarrilar la victòria al minut 5 amb un gol de Jordi Pladevall. En el 13 va arribar el segon gol, amb una rematada de cap de Marc Font. Caro va fer el tercer a la mitja hora de joc i, abans del descans, Vila va fer el quart. A la segona part va aparèixer Marçal Pladevall. El golejador blanc-i-blau es va apuntar a la festa i al minut 59 va fer el cinquè pel Taradell. Dos minuts més tard ell mateix feia el sisè. En el 74, el Sant Feliu de Codines marcava el gol de l'honor, però el Taradell encara no havia dit la darrera paraula i novament Marçal va marcar en el minut 85. Amb aquesta nova victòria, el Taradell és cinquè amb 37 punts, a només 3 del segon, tercer i quart classificats que són Pradnec, Gurb i OAR Vic.