El TT Mont-rodon torna a la competició

El passat cap de setmana també es va disputar la primera prova del Campionat TTI Escolar de tennis taula.

Dissabte, 24/04/2021

El TT Mont-rodon ha tornar a la competició de la Lliga Intercomarcal de tennis taula després de la parada des de principis d'octubre. En els partits que ha disputat fins ara, ha tingut dues derrotes contra el CTT Tona-SQS per 4 a 2 i amb el CTT Sant Hilari per 0 a 6. I en les dues darreres jornades va aconseguir un empat a 3 a domicili contra el CTT Arbúcies, i una victòria en la darrera jornada a casa contra el TT Torelló A per 4 a 2. Ara l'equip taradellenc és setè a la classificació amb 3 punts per davant dels dos equips torellonencs.

Aquesta setmana visita la pista del Girbau Vic TT A, un equip que està a la part alta de la classificació.

Arbúcies-TT mont.-rodon

D'altra banda el passat dissabte es va disputar la primera prova del Campionat TTI Escolar de tennis taula de la temporada i es va fer a les instal·lacions de Les Pinediques de Taradell amb la participació de 14 jugadors de quatre clubs diferents d'Osona i La Selva. En el Nivell A va aconseguir la victòria Gil Arumí del CTT Roda de Ter per davant dels seus companys de club Àlex Martín, Maika Sagrera i Marc Sánchez. En el Nivell B va guanyar el també jugador del CTT Roda de Ter Biel Hermoso per davant de Pol Manrique (TT Torelló), Biel Hormigón (CTT Roda de Ter) i Damià Sala (TT Torelló). La propera prova es farà el dissabte dia 15 de maig, també a Taradell.