Genís Donadeu serà el nou hereu de Taradell

Aquest any, els Tonis només tenien un sol candidat, així que l'elecció ha estat fàcil.

Divendres, 05/03/2021

Dissabte que ve, Genís Donadeu Jiménez agafarà el relleu a Marçal Danés com a hereu de Taradell. És l'únic candidat que s'ha presentat per representar aquesta figura els propers mesos, així que l'elecció ha estat ràpida. Segons expliquen els Tonis Taradell a la revista de la festa, "ha quedat proclamat automàticament com a hereu 2021, fet que ens ha facilitat el procés en aquest any tan diferent". Per tant, aquest cop, no hi ha hagut butlletes de votació, que tradicionalment anaven lligades al tast del porc, ni les corresponents bústies.

Genís Donadeu

 

Donadeu va néixer el 13 de novembre de 1998. Ara té 22 anys i és el porter del primer equip de la UD Taradell. Ell mateix explica a la revista que li agrada el futbol i que, actualment, està treballant, "ja que no volia començar la carrera tal com estan les coses, però aquest proper setembre si que ja començaré la carrera de Fisioteràpia".

Donadeu, juntament amb Danés i l'actual pubilla, Mireia Montaña, serà un dels protagonistes de l'acte que es farà dissabte que ve a la tarda amb motiu de la Festa dels Tonis. Serà un acte en forma de programa especial de televisió que es podrà seguir en streaming i també a través de Ràdio Taradell.

twitter