FOTOS. 50 voluntaris i els centres educatius netegen l'entorn de Taradell

Els últims dies han recollit 150 kg de residus llençats a on no toca. 

Dilluns, 10/05/2021

En el marc de la campanya Let's Clean Up Europe, una cinquantena de voluntaris de Taradell van participar aquest diumenge al matí en una jornada de neteja de l'entorn natural del poble. Entre les 10 del matí i les 12 del migdia, els voluntaris es van escampar per diverses zones del poble, on van recollir una gran quantitat de residus, sobretot plàstics, ampolles i llaunes. També alguns centres educatius, com l'Institut o l'escola Sant Genís i Santa Agnès, han fet accions de neteja els últims dies. En total, entre uns i altres han acumulat 150 kg de deixalles.

La jornada es va tancar amb un vermut popular al bosc del Pujoló, acompanyat d'un concert d'Els Klàssics, que compten amb el taradellenc Joan Casulleras.

Aquesta campanya forma part d'una acció comuna a tot Europa que vol conscienciar sobre la quantitat de residus que es llencen de forma incontrolada a boscos i rius, i vol promoure també accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests abocaments. A finals d'any, l'Ajuntament va convocar una jornada similar i es va recollir molta més porqueria que ara: 200 quilos més. Aquest cop, en general, el poble estava més net. 

Recursos i informació relacionada

Mèdia

Els KlàssicsLet's Clean Up Europe 1Let's Clean Up Europe 2Let's Clean Up Europe 3Let's Clean Up Europe 4Let's Clean Up Europe 5Let's Clean Up Europe 6Let's Clean Up Europe institutLet's Clean Up Europe Sant Genís i Santa Agnès 1Let's Clean Up Europe Sant Genís i Santa Agnès 2
twitter