FOTOS. Trobada de casals de la gent gran a Taradell

Dimecres, 01/05/2024

L'1 de maig és sinònim de trobada de casals de la gent gran. Concretament, el de Taradell, el de Santa Eugènia de Berga, el de Calldetenes, el de Folgueroles i el de Sant Julià de Vilatorta que es troben cada primer de maig des de fa 27 anys. 

Enguany la trobada s'ha fet a Taradell, a Can Costa, a partir de les 10 del matí. El primer acte ha estat la missa que ha oficiat Mn. Joaquim Fàbregas. Tot seguit, i després de la benvinguda que ha anat a càrrec de l'alcaldessa de Taradell, Mercè Cabanas, s'ha fet l'esmorzar. Un cop aquest ha finalitzat hi ha hagut una petita actuació amb els cantaires del Casal de Taradell i de la Coral de Santa Eugènia de Berga. Per cloure l'acte, la junta del Casal de Taradell, juntament amb Lídia Alonso, regidora de Benestar Social de l'Ajuntament de Taradell, han donat un obsequi a cada casal participant. Joan Bruy, president del Casal, i la regidora Lídia Alonso han tancat l'acte amb unes paraules. 

Fotos i/o vídeos relacionats

Trobada Casals Gent Gran (1)Trobada Casals Gent Gran (10)Trobada Casals Gent Gran (11)Trobada Casals Gent Gran (12)Trobada Casals Gent Gran (13)Trobada Casals Gent Gran (14)Trobada Casals Gent Gran (15)Trobada Casals Gent Gran (16)Trobada Casals Gent Gran (17)Trobada Casals Gent Gran (18)Trobada Casals Gent Gran (19)Trobada Casals Gent Gran (2)Trobada Casals Gent Gran (20)Trobada Casals Gent Gran (21)Trobada Casals Gent Gran (22)Trobada Casals Gent Gran (23)Trobada Casals Gent Gran (24)Trobada Casals Gent Gran (25)Trobada Casals Gent Gran (26)Trobada Casals Gent Gran (3)Trobada Casals Gent Gran (4)Trobada Casals Gent Gran (5)Trobada Casals Gent Gran (6)Trobada Casals Gent Gran (7)Trobada Casals Gent Gran (8)Trobada Casals Gent Gran (9)