FOTOS. Lliurament de premis del 3r concurs escolar 'Els avis'

Diumenge, 16/06/2024

Dissabte a la tarda es va fer el lliurament de premis de la tercera edició del concurs escolar Els avis impulsat per la Cooperativa +65. Es tracta d'una concurs de dibuix i de narrativa que s'ha adreçat a tots els alumnes d'Educació Infantil i Primària de Taradell sobre la importància dels avis i àvies i la vellesa.

Una iniciativa en què la Cooperativa +65 vol, primer de tot, que es parli dels avis a les escoles. Hi va haver tres premiats per categoria. 

A la Categoria A per a alumnes de P3, P4 i P5, dibuix, els guanyadors van ser Guiu Viñas, Itzia Macías i Guillem Freixas.

Concurs escolar Els Avis 2024 (7)

A la categoria B per a alumnes de 1r i 2n de primària, dibuix, els tres premiats van ser Guifré Vila, Ot Romeu i Txell Codina.

Concurs escolar Els Avis 2024 (8)

A la categoria C per a alumnes de 3r i 4t de primària, text en prosa o en vers, es van imposar Sara Molas, Núria València i Arnau Sañé. 

Concurs escolar Els Avis 2024 (1)

Finalment, a la categoria D per a alumnes de 5è i 6è de primària, han de presentar un text en prosa o en vers, els premiats van ser Núria Tió, Marçal Calvo i Pau Martín.

Concurs escolar Els Avis 2024 (2)

El concurs compta amb el suport de l'Ajuntament de Taradell, la Biblioteca Antoni Pladevall i Font i l'Escola d'Arts L'Arpa. Abans del lliurament hi va haver un espectacle infantil. 

Concurs escolar Els Avis 2024 (3)