FOTOS: Concert de Nadal de la Coral l'Arpa de Taradell i La Violeta de Centelles

Dissabte, 30/12/2023

Pell de gallina per escoltar el Concert de Nadal que aquest dissabte va oferir la Coral l'Arpa de Taradell amb motiu del seu 30è aniversari. La coral taradellenca va celebrar les seves tres dècades damunt dels escenaris acompanyats de la Coral la Violeta de Centelles amb un concert amb temàtica italiana com a eix central i on no van faltar les nadales.

Ho van fer sota la direcció de Pere-Mateu Xiberta i Pere Mas i acompanyats dels músics Pep Serdà a l'orgue; Karina Petrehus i Júlia Fontserè als violins; Pau Ordeig a la viola, i Paula Corrons al violonecels, i amb la soprano Dolors Lozano i la mezzosoprano Nadia Ruseva.

Van començar amb una Sonata a quattro en Re menor seguida d'una Ària: Piango, gemo, sospiro, RV 675 i Ària: Qui sedes ad dextreram Patris RV 589 per continuar amb Laudi spirituali de l'Oratori de Sant Felip Neri de Roma i el Magnificat en sol menor RV. 610. El concert va acabar amb diverses nadales tradicionals com El cant dels ocells, Els àngels a la Glòria, El noi de la mare i Joia en el món. 

Fotos i/o vídeos relacionats

Concert Nadal Coral L'Arpa (1)Concert Nadal Coral L'Arpa (10)Concert Nadal Coral L'Arpa (11)Concert Nadal Coral L'Arpa (12)Concert Nadal Coral L'Arpa (13)Concert Nadal Coral L'Arpa (14)Concert Nadal Coral L'Arpa (15)Concert Nadal Coral L'Arpa (16)Concert Nadal Coral L'Arpa (17)Concert Nadal Coral L'Arpa (18)Concert Nadal Coral L'Arpa (19)Concert Nadal Coral L'Arpa (2)Concert Nadal Coral L'Arpa (3)Concert Nadal Coral L'Arpa (4)Concert Nadal Coral L'Arpa (5)Concert Nadal Coral L'Arpa (6)Concert Nadal Coral L'Arpa (7)Concert Nadal Coral L'Arpa (8)Concert Nadal Coral L'Arpa (9)