FOTOS. Acaba amb molt d'èxit el 38è Torneig de Futbol 5 de Taradell

Dilluns, 31/07/2023

Dissabte al vespre es va posar punt final a la 38a edició del Torneig F5 Taradell, que ha estat el més nombrós de tota la seva història. Un dia més, i com ha passat durant les cinc setmanes de torneig, el camp de la Roureda es va omplir d'aficionats i, a banda de l'alt nivell de les finals, també van gaudir de la cloenda, amb castell de focs inclòs. En el lliurament de trofeus hi van assistir l'alcaldessa de Taradell, Mercè Cabanas; el regidor d'Esports, Joan Canó; el president de la UD Taradell, Quim Molas, i el director del torneig, Joan Puig, que va agrair la paciència de tots els participants, els més de 1.500 jugadors que han passat per les instal·lacions de la UD Taradell des del 26 de juny, així com a totes les persones voluntàries que han ajudat a fer possible un torneig que cada vegada s'està fent més gran.

Prebenjamí Or

Tribuneros 8 - 2 Ataquigol

Els Tribuneros es van posar amb claredat a la final. Tot i que els segons classificats aguantessin molt bé, a la segona part, els guanyadors van ampliar molt l'avantatge en el marcador.

El Tercer classificat de la categoria: TopTeam

TRIBUNEROS   PREBENJAMÍ

Benjamí Or

Penaligolesgol 3 - 5 Els Collonuts

Per contra pronòstic el conjunt de primer any va guanyar la final. Penaligolesgol va arribar-se a col·locar amb un 3-1 en el marcador a la mitja part. A la segona part, Els Collonuts, van empatar el partit i als dos minuts finals, van marcador dos gols que els hi va donar la victòria.

El Tercer classificat de la categoria: Bitxos Team

ELS COLLONUTS   BENJAMÍ OR

Aleví Or

Les Fúries Team (1) 3 - 3 (3) Twister Team

Una final molt igualada es va haver de resoldre a penals. El Twister Team va avançar-se sempre en el marcador, però les Fúries Team va saber igualar-lo en cada avançament dels rivals. Finalment, els penals van dictar sentència.

El Tercer classificat de la categoria: Els Gegants

TWISTER TEAM   ALEVÍ OR

Infantil Or

FC Palancas 8 - 3 Els Picats

Tot i que els guanyadors de la final es van avançar, Els Picats es van posar amb 1-3 en el marcador al 15 de la primera part. Els Palancas van poder empatar el partit abans de la mitja part en un resultat de 3-3. A la segona part van ser superiors i van posar-se 5-3 al minut 24 de partit. Amb els Picats anant a buscar la remuntada de partit, va ser els Palancas qui van marcar tres gols més a les acaballes del partit i imposar-se per 8-3.

El Tercer classificat de la categoria: Rocada Extrems

PALANCAS FC   INFANTIL OR

Cadet Or

Dtot Team 2 - 3 All Blacks

Una final que es decideix a l'últim instant de partit. A la mitja part els Dtot Team guanyaven 2-1 però els All Black van empatar a l'inici de la segona part. A la última jugada del partit els All Black van desfer l'empat amb un empat magistral.

El Tercer classificat de la categoria: Adesta

ALL BLACK   CADET OR

CATEGORIES PLATA:

Benjamí Plata

Blue Kids 6 – 0 Gurb United

Els Guanyadors es van imposar clarament a la final, tot i que no va ser fins al minut 17 de la primera part que aconseguien trencar el marcador. Ja a la segona part, els Blaus van aconseguir 4 gols per deixar el partit sentenciat.

El Tercer classificat de la categoria: Osona Dragons

BLUE KIDS   BENJAMÍ PLATA

Aleví Plata

Fire's 5 - 0 Saiyans

Els Guanyadors es van imposar clarament a la final. Al minut 7 ja guanyaven 2-0. Tot i el marcador tant ajustat, al final de primera part marcaven el tercer i ja a finals de la 2a part marcaven el dos gols per deixar al 5-0 en el marcador.

El Tercer classificat de la categoria: Fnatic Team

FIRE\'S   ALEVÍ PLATA

Infantil Plata

Redbullers 1 - 2 Ziap

Els guanyadors de la final van saber valer els dos gols marcats els 15 minuts primers de l'enfrontament. En un partit molt disputat, els Redbullers, no va ser fins al minut 36 de partit que van saber trencar la porteria rival.

El Tercer classificat de la categoria: Fortbert Jardiners

ZIAP   INFANTIL PLATA

Cadet Plata

Team Soccer 4 - 0 Els Silvestres

Clar guanyador del Team Soccer tot i que els gols van arribar a la segona part. No va ser fins al minut 26 de partit que van marcar el primer i un minut més tard el segon. Els Team Soccer van saber posar-se en el partit i marcar dos gols més.

El Tercer classificat de la categoria: Gallos FC