VÍDEO i FOTOS. Taradell dedica una tarda a La Marató de TV3

Aquest dissabte a la tarda, es va fer una edició especial del programa T'escoltem de Ràdio Taradell, amb entrevistes i actuacions des de la sala gran de Can Costa.

Diumenge, 20/12/2020

Un any més, Taradell ha fet costat a La Marató de TV3. Aquest any, ha tingut el format d'un programa de ràdio, que es va fer aquest dissabte a la tarda des de la sala gran de Can Costa. Un centenar de persones el van viure en directe des de la mateixa sala, i també es va retransmetre en directe per la ràdio i en streaming per Youtube.

Taradell per la Marató t'escoltem (10)

Taradell per la Marató t'escoltem (26)

 

Durant les gairebé dues hores de programa, es van poder sentir els testimonis de Montserrat Vivet, Joan Morcillo i Carme Godayol, com a afectats directament pel coronavirus; de la doctora Anna Ribas i el director de la Residència Vilademany, Lluís Verdaguer; de l'alcaldessa, Mercè Cabanas, i de diversos voluntaris que han impulsat iniciatives solidàries durant la pandèmia, com Aina Alcubierre, Laia Camprubí, Pau Rosique i Albert Lozano.

Taradell per la Marató t'escoltem (36)

T'escoltem   especial La Marató

 

Les entrevistes, conduïdes per Laia Miralpeix, Joan Puig i Marc Güell, es van acompanyar amb actuacions musicals. En directe van actuar Guillem Soler, Dami Àlvarez, La Serra Music Band i alumnes de tercer de l'Escola Sant Genís i Santa Agnès. A través de dos vídeos, també hi van actuar alumnes de cinquè de primària de Les Pinediques i de primer d'ESO de l'Institut.

La recaptació de les entitats

Aquest any, les entitats no han pogut organitzar tantes activitats com altres anys per fer créixer el marcador de La Marató. Tot i això, durant el programa, es van comunicar els diners recollits per algunes entitats i, en total, sumen més de 1.000 euros: CET (300€), AMPA Col·legi Sant Genís i Santa Agnès (100€), ABT (200€), AMPA Les Pinediques i Les Pinediques (173,77€), Agrupació Sardanista (150€) i AMPA Institut (246,96€).

Gràcies

Des d'aquí, volem donar les gràcies a tots els que vau fer possible aquest programa especial de ràdio per La Marató de TV3: entrevistats, artistes i també les regidores Lídia Alonso i Berta Camprubí; la tècnica municipal Anna Rovira, i els tècnics de so, imatge i llums Dami Àlvarez, Joan Puig i Clàudia Pallarols.


Recursos i informació relacionada

Mèdia

Taradell per la Marató t'escoltem (10)Taradell per la Marató t'escoltem (11)Taradell per la Marató t'escoltem (12)Taradell per la Marató t'escoltem (16)Taradell per la Marató t'escoltem (17)Taradell per la Marató t'escoltem (18)Taradell per la Marató t'escoltem (19)Taradell per la Marató t'escoltem (2)Taradell per la Marató t'escoltem (20)Taradell per la Marató t'escoltem (21)Taradell per la Marató t'escoltem (22)Taradell per la Marató t'escoltem (23)Taradell per la Marató t'escoltem (24)Taradell per la Marató t'escoltem (25)Taradell per la Marató t'escoltem (26)Taradell per la Marató t'escoltem (27)Taradell per la Marató t'escoltem (29)Taradell per la Marató t'escoltem (3)Taradell per la Marató t'escoltem (30)Taradell per la Marató t'escoltem (31)Taradell per la Marató t'escoltem (32)Taradell per la Marató t'escoltem (33)Taradell per la Marató t'escoltem (34)Taradell per la Marató t'escoltem (35)Taradell per la Marató t'escoltem (36)Taradell per la Marató t'escoltem (37)Taradell per la Marató t'escoltem (38)Taradell per la Marató t'escoltem (5)Taradell per la Marató t'escoltem (6)Taradell per la Marató t'escoltem (7)Taradell per la Marató t'escoltem (9)T'escoltem   especial La MaratóT'escoltem   especial La Marató 2T'escoltem   especial La Marató 3T'escoltem   especial La Marató 4T'escoltem   especial La Marató 5T'escoltem   especial La Marató 6T'escoltem   especial La Marató 7T'escoltem   especial La Marató 8
twitter