FOTOS. Presència taradellenca a la fira sobre Playmobil a Vic

Tres veïns del poble van portar-hi els seus diorames, fets amb figures d'aquesta mítica marca.

Dimarts, 03/12/2019

Taradell té afició al Playmobil i, aquest cap de setmana, ho va demostrar a la fira que es va fer al recinte firal El Sucre de Vic. Fins a tres taradellencs hi van exposar els seus diorames. Era especialment espectacular el de Sergi Aranda, sota el títol Farsalia: Cèsar contra Pompeu, amb centenars de figures de Playmobil a punt de lluitar entre elles.

Els altres dos diorames eren dels germans Xavier i Jordi Miralpeix. El primer va portar una maqueta reproduint un circ, mentre que el més petit, de 10 anys, va participar al concurs infantil de la mostra. Va simular tota una actuació policial després d'un robatori a una joieria.

La fira Esplay es va fer dissabte i diumenge al recinte firal de Vic i va aplegar una vintena de diorames, a més de col·leccionistes que venien algunes peces. A les portes de Nadal, van triomfar les figures per al pessebre. Aquesta mostra és itinerant per tot el país i era el tercer cop que es feia a Vic. 

Fotos i/o vídeos relacionats

Fira Playmobil 2019 (6)Fira Playmobil 2019 (1)Fira Playmobil 2019 (2)Fira Playmobil 2019 (3)Fira Playmobil 2019 (4)Fira Playmobil 2019 (5)Fira Playmobil 2019 (7)Fira Playmobil 2019 (8)
twitter