FOTOS i ÀUDIO. La Coral Vilademany i els cantaires del Casal de Jubilats participen al saló Fira Gran

Han unit esforços i actuen conjuntament al Festival de Corals de la Gent Gran.

Diumenge, 30/04/2023

Coral Vilademany i Cantaires Casal Jubilats (5)

La Coral Vilademany i els cantaires del Casal de Jubilats de Taradell van participar dijous a la catorzena edició del Festival de Corals de la Gent Gran de Catalunya, que es va fer en el marc del saló Fira Gran a la Farga de l'Hospitalet de Llobregat. Els dos grups van unir esforços per participar-hi conjuntament sota la batuta de Carme Homs que dirigeix les dues corals.

En una entrevista a Ràdio Taradell, Homs ha destacat que ho van fer amb "molta il·lusió" i que "el jurat va quedar parat". En concret, hi van participar 14 persones usuàries de la coral de la Residència Vilademany i 16 cantaires del Casal de Jubilats, que ara fa un any van decidir crear un grup coral. Durant l'últim mes, han assajat conjuntament per fer un bon paper al festival, on el més important era participar.

La unió taradellenca com a coral era una de la trentena de cors de tot Catalunya que van participar en el festival, on havien d'interpretar un repertori de tres obres. Van cantar una havanera, una sardana i una tradicional.
Eva Casassas, responsable de la residència, assegura que va ser "emocionant" i Joan Bruy, del Casal de Jubilats, espera poder fer més activitats conjuntes amb la Residència Vilademany.

Entrevista a Eva Casassas, responsable de la Residència Vilademany; Joan Bruy, del Casal de Jubilats, i Carme Homs, directora de les dues corals:

Fotos i/o vídeos relacionats

Coral Vilademany i Cantaires Casal Jubilats (1)Coral Vilademany i Cantaires Casal Jubilats (2)Coral Vilademany i Cantaires Casal Jubilats (3)Coral Vilademany i Cantaires Casal Jubilats (4)Coral Vilademany i Cantaires Casal Jubilats (5)Eva Casassas, Joan Bruy i Carme Homs