FOTOS. Finalitzen amb èxit les rutes culturals per Taradell

Més de 200 persones han assistit a les set rutes del cicle Cultura en marxa! que s'ha fet les últimes dues setmanes a Taradell.

Dimecres, 19/08/2020

Cultura en marxa (10)

 

Èxit absolut de les rutes culturals a peu que l'Ajuntament de Taradell ha promogut aquest mes d'agost, sota el lema Cultura en marxa!. Aquest dimarts al vespre, amb un recorregut bandoler per la bauma dels trabucaires, es va fer l'última caminada, però l'equip de govern no descarta repetir la iniciativa de cara a la tardor. Les limitacions d'aforament per la crisi sanitària del coronavirus n'ha deixat molta gent fora i, per això, les rutes es podrien recuperar més endavant. En total, més de 200 persones (una trentena de mitjana en cada excursió) han pogut gaudir de l'entorn del poble i de les expliacions que han fet voluntàriament diversos veïns, experts en la matèria concreta de cada proposta. Els assistents havien d'anar amb mascareta i respectar al màxim la distància de seguretat.

La primera ruta va ser el dijous 6 d'agost i va anar a càrrec de Laia Camprubí i Antoni Pladevall, que van lligar poesia i patrimoni taradellenc. L'endemà, Mireia Morales i Esther Solans, responsables del Parc de les Olors, van dirigir una ruta sobre plantes aromàtiques. Les ciències ambientals, amb la fauna i la flora de Taradell, també van centrar la ruta que va fer Quim Aumatell el dimarts 11. Laia Miralpeix va fer una ruta per les escultures de Josep Ricart Maimir. La poesia de Clementina Arderiu va marcar la ruta de Marta Ramírez i Cinta González el dijous 13; Ceci Cuenca va fixar-se en la geologia de Taradell aquest dilluns, i, finalment, Josep Codina, del Centre Excursionista de Taradell, va dirigir la ruta històrica Petjades de bandolers aquest dimarts.

Fotos i/o vídeos relacionats

Cultura en marxa (1)Cultura en marxa (1)Cultura en marxa (10)Cultura en marxa (10)Cultura en marxa (11)Cultura en marxa (11)Cultura en marxa (12)Cultura en marxa (12)Cultura en marxa (13)Cultura en marxa (13)Cultura en marxa (14)Cultura en marxa (14)Cultura en marxa (15)Cultura en marxa (16)Cultura en marxa (17)Cultura en marxa (18)Cultura en marxa (19)Cultura en marxa (2)Cultura en marxa (2)Cultura en marxa (20)Cultura en marxa (21)Cultura en marxa (22)Cultura en marxa (3)Cultura en marxa (3)Cultura en marxa (4)Cultura en marxa (4)Cultura en marxa (5)Cultura en marxa (5)Cultura en marxa (6)Cultura en marxa (6)Cultura en marxa (7)Cultura en marxa (7)Cultura en marxa (8)Cultura en marxa (8)Cultura en marxa (9)Cultura en marxa (9)