FOTOS. Entrega de premis als guanyadors del Concurs de Balcons i Aparadors de Carnaval

Els guanyadors van rebre els premis aquest dimecres al vespre, de mans de membres del jurat.

Dijous, 11/03/2021

El jurat del Concurs de Balcons, Finestres i Aparadors del Carnaval de Taradell 2021, impulsat per Ràdio Taradell amb el suport de l'Ajuntament, L'Arpa i l'ABT, va fer entrega dels premis aquest dimecres al vespre. La regidora de Festes, Berta Camprubí; la directora de l'escola d'arts L'Arpa, Rita Sañé; el president de l'ABT, Jordi Guillamón, i Bet Ricart i Joan Puig, en nom de Ràdio Taradell, van ser els encarregats de repartir els premis.

En el cas dels aparadors, recordem que Rifà Llar, al passeig Domènec Sert, va ser l'establiment amb el millor aparador durant la setmana de Carnaval. El jurat també va decidir concedir un accèssit a l'originalitat al Forn Sant Sebastià. Tots dos comerços han rebut un trofeu de Taradell com a premi.

Pel que fa a la categoria de balcons i finestres, els guanyadors van ser Arlet i Martí Codina, veïns del carrer Sant Sebastià, i Mireia Redorta, del carrer dels Almogàvers, al barri de Castellets. El petit Codina i el pare de Redorta van ser els encarregats de recollir els premis, que consisteixen en vals per gastar als comerços associats a l'ABT.

En nom de l'organització, enhorabona a tots!

Recursos i informació relacionada

Mèdia

Premis Concurs de Balcons i Aparadors1Premis Concurs de Balcons i Aparadors2Premis Concurs de Balcons i Aparadors3Premis Concurs de Balcons i Aparadors4Premis Concurs de Balcons i Aparadors5Premis Concurs de Balcons i Aparadors6Premis Concurs de Balcons i Aparadors7
twitter