RECULL DE FOTOS. Desembre molt nadalenc a Taradell, amb diverses activitats

El concert de la Coral l'Arpa, el festival de patinatge o activitats organitzades pels centres educatius han marcat l'última setmana.

Dilluns, 21/12/2020

Malgrat la situació de pandèmia, Taradell ha viscut un desembre culturalment força intens, gràcies a les celebracions de Nadal. S'han organitzat diverses activitats, prenent les pertinents mesures de seguretat.

És el cas, per exemple, del concert de la Coral l'Arpa de Taradell que es va fer aquest diumenge a Can Costa. Una mostra més que la cultura és segura, amb cantaires i públic separats amb distància de seguretat.

Concert Coral l'Arpa

 

També aquest cap de setmana el Club de Patinatge de Taradell ha celebrat el seu festival de Nadal a les instal·lacions d'El Pujoló. Malgrat totes les mesures necessàries, petits i grans van gaudir molt.

Festival de Nadal del CPE Taradell

 

També les escoles han celebrat les festes de Nadal els últims dies. Alumnes de tercer del Sant Genís i Santa Agnès han sortit al carrer a cantar nadales per fer companyia, sobretot, als més grans. A més, gràcies a una iniciativa de l'AMPA, la setmana passada els alumnes van rebre la visita de patges reials.

Nadales Sant Genís

Nadales Sant Genís

Nadales Sant Genís

Patges Sant Genís

 

En el cas de Les Pinediques, els alumnes de cicle superior han fet uns Pastorets diferents, marcats també per la pandèmia, a Can Costa.

Pastorets Pinediques

Pastorets Pinediques

Pastorets Pinediques

 

Finalment, els alumnes de primer d'ESO de l'Institut de Taradell han preparat la cançó i el vídeo Queda't amb mi amb les indicacions de la professora de música Dolors Lozano. Així, volen felicitar el Nadal.

 

Unes activitats que se sumen a l'arribada del patge reial, a l'obertura de la Capella de Santa Llúcia, a la inauguració de l'exposició d'en Toca-sons i a l'acte per La Marató de TV3 que es va fer diumenge. En teniu més informació als enllçaos que acompanyen aquesta notícia.

twitter