FOTOS i VÍDEOS. El pas de la tempesta Gloria per Taradell

Les crescuda del Gurri, al seu pas per Mont-rodon, ha estat la principal incidència que ha provocat la tempesta al municipi. L'Ajuntament avisa que, els propers dies o setmanes, encara hi poden haver talls puntuals d'aigua.

Dijous, 23/01/2020

Taradell va recuperant la normalitat després del pas de la tempesta Gloria. Tot i que Osona no ha estat de les comarques més afectades, sí que s'ha notat la crescuda dels rius o les rieres, com el Gurri. Aquest dijous al matí, durant unes hores, no s'ha pogut accedir al poble per una de les entrades per l'aigua que s'havia acumulat a la carretera a Santa Eugènia de Berga. 

A Mont-rodon és on més han notat els efectes de la tempesta la tempesta. Ahir, una canonada avariada va deixar sense subministrament d'aigua tot el barri. Això va provocar que l'alcaldessa, a través d'un ban, demanés a tota la població un ús racional de l'aigua, ja que més municipis del sud d'Osona es van quedar sense subministrament.

Riu Gurri

 

En un comunicat, l'Ajuntament agraeix la col·laboració ciutadana i avisa que, malgrat que l'avaria ja està resolta, "encara caldrà fer diverses actuacions per tornar a una situació de plena normalitat. És per això que en els propers dies o setmanes es poden produir talls puntuals d'aigua".

Les fortes ratxes de vent i la pluja intensa d'aquests dies també han provocat algunes inundacions de baixos i la caiguda d'alguns arbres, com ara a la zona del Pujoló, però, per sort, no cal lamentar cap incident. Des de l'Ajuntament i els cossos d'emergència demanen molta precaució a les lleres dels rius i rieres, com la de Taradell, mentre baixin tan carregats. 

 

 

Malgrat la perillositat de la tempesta, el Gloria també ha provocat algunes fotos ben boniques.

Tempesta Gloria

Tempesta Gloria

Tempesta Gloria

Tempesta Gloria

Recursos i informació relacionada

twitter