Es renova el local de l'Associació de Jubilats

S'hi han fet reformes per reobrir el local en unes condicions més segures per a la situació actual.

Diumenge, 18/10/2020

20201008 jubilats 5

 

Rentat de cara al local de l'Associació de Jubilats de Taradell, situat a la carretera de Mont-rodon, aprofitant els mesos en què l'equipament ha estat tancat arran de la pandèmia. Aquestes intervencions puntuals, iniciativa de la Regidoria de Benestar Social, han permès reobrir el local en unes condicions més segures per a la situació actual.

Així, s'ha pintat de nou el sostre i les parets de tot el casal, s'han substituït les cortines per unes de noves enrotllables i ignífugues, s'han canviat els llums d'emergència per tecnologia LED i s'ha renovat parcialment el mobiliari. També s'ha procedit a netejar i desinfectar a fons tot l'espai. En total aquests treballs han tingut un cost d'uns 8.500 euros, i s'ha comptat amb empreses de Taradell.

20201008 jubilats 1

 

Coincidint amb el Dia de la Gent Gran, dijous de la setmana passada, els associats i associades van celebrar les reformes amb un taller d'estampació de tote bags, que va comptar amb la participació d'una desena de persones.

Sistema de climatització al local de l'Esbart

 

D'altra banda, aquest estiu, la Regidoria de Cultura ha impulsat, al local de titularitat municipal que utilitza l'Esbart Sant Genís, una important millora pel que fa al confort, dotant-lo d'un sistema de climatització que, fins ara, no tenia.

WhatsApp Image 2020 08 27 at 122717

 

Aquest nou sistema de climatització permet als dansaires fer els assajos i les reunions amb unes mínimes condicions de confort tèrmic, tant a l'estiu com a l'hivern. Això evitarà haver d'obrir les portes i finestres del local (situat a la carretera de Balenyà) durant l'estiu, minimitzant l'impacte acústic que això tenia pels veïns de l'entorn. Les obres han tingut un cost total d'aproximat de deu mil euros.

twitter