Es publica un llibre de contes dels alumnes del taller d'escriptura de la Biblioteca

El taller es va fer entre els mesos de febrer i març, i amb aquest llibre els participants han demostrat els coneixements adquirits.

Dimecres, 14/10/2020

Un llibre de contes és el resultat del taller d'escriptura creativa que es va fer durant els mesos de febrer i març a la Biblioteca. Els seus participants (un bon grapat de taradellencs) són els autors d'aquest recull de contes, que ha dirigit l'escriptora Maria Rosa Nogué. D'aquesta manera, amb una narració curta de cadascun d'ells, van posar en pràctica els coneixements adquirits.

Portada 'Un llibre de contes'

 

Xavi Ruiz, Jaume Garolera, Cinta Gonzàlez, Rosa M. Ricart, Miquel Vivet, Ramon Baulenas, Alba Ortega, Maria Godayol, Mida Porta, Fàtima Izquierdo i Elisenda Codina són algunes de les persones que van participar en el taller i que ara tenen el seu nom a la portada d'un llibre. La il·lustradora Alba Ortega ha estat l'encarregada de dissenyar la portada.

El llibre es pot comprar a diverses llibreries del país, a través de la plataforma Amazon i a la pàgina web de l'editorial LlibreBooks.

El taller el va impartir Maria Rosa Nogué entre els mesos de febrer i març, però, a causa del confinament, es va haver d'acabar en línia.

twitter