Es posen a la venda 400 entrades per a les caminades d'en Toca-sons

La representació per diversos punts del poble es farà els dies 20, 21 i 25.

Dijous, 20/08/2020

Aquest dimecres, s'han posat a la venda les entrades per assistir a les caminades teatralitzades d'en Toca-sons. Es faran els dies 20, 21 i 25 al vespre i seran els únics actes de la festa del bandoler, després que la comissió organitzadora hagi decidit suspendre l'entrada d'en Toca-sons per la crisi sanitària del coronavirus. En total, s'espera que unes 400 persones participin en aquesta activitat.

La caminada d'en Toca-sons serà un barreja de les dues caminades que la Festa d'en Toca-sons i Canya que no és conya han programat al llarg de l'última dècada: A la foscor d'en Toca-sons, que es va portar a terme entre 2008 i 2014, i Caça de bruixes, que s'ha celebrat durant les dues últimes edicions de la festa. La caminada deixa de ser de por i agafa l'argument de la primera, en què es feia un recorregut entre la vida i la mort del bandoler en diferents escenes. En canvi, el recorregut i el format és el mateix que l'altra caminada. Per tant, sortirà des de Can Just i arribarà fins a la baixada del Tint.

També es manté el format amb grups de 12 persones i un espai de sortida de 15 minuts. Les entrades es poden comprar al Bar de Can Costa per 3 euros i no se'n vendran al punt d'inici de la caminada. Se celebrarà els dies 20 i 21 d'agost de 21h a 00h i el dia 25 d'agost de 19h a 21h.

ENLLAÇ a la revista d'en Toca-sons en format digital.