Es convoca una jornada de neteja de l'entorn de Taradell en el marc d'una campanya europea

La convocatòria és diumenge al matí i es tancarà amb vermut i concert d'Els Klàssics.

Diumenge, 09/05/2021

Els propers dies, es duran a terme accions de neteja de residus de l'entorn natural a diversos municipis en el marc de la campanya Let's Clean Up Europe. Es tracta d'una acció comuna a tot Europa que enguany arriba a la vuitena edició i que vol conscienciar sobre la quantitat de residus que es llencen de forma incontrolada a boscos i rius, i vol promoure també accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests abocaments.

L'Ajuntament de Taradell també s'ha adherit a la campanya i ha fet la convocatòria per diumenge al matí, amb vermut i concert d'Els Klàssics inclosos. Se sortirà a les 10 del matí des de l'Espai 1 d'Octubre i l'arribada serà pels volts de les 12 al bosc del Pujoló. Els centres educatius també hi participen durant la setmana.

Es recomana a les persones voluntàries que hi participin que portin guants reutilitzables, calçat i roba còmoda, i que segueixin totes les mesures de seguretat contra la Covid-19: mascareta, rentat de mans i distància. Recordem que, a finals d'any, l'Ajuntament va convocar una jornada similar i es va recollir molta porqueria.

Convocatòria neteja

twitter