ERC presenta aquest dijous el programa electoral amb l'activista Ruben Wagensberg

L'acte es farà a les 8 del vespre a Can Costa.

Dijous 16/05/2019

Entre avui i dissabte, ERC i Junts per Taradell presentaran públicament els seus programes electorals. Malgrat que en el cara a cara d'ahir a la nit els dos candidats ja van deixar entreveure algunes propostes i prioritats, ara faran la posada de llarg del programa complet. Els primers a fer-ho seran els candidats d'Esquerra. Serà aquest dijous al vespre, a partir de les 8, al Centre Cultural Costa i Font.

Durant l'acte, Mercè Cabanas i el seu equip desgranaran les seves propostes en diversos àmbits. El primer de tots és la cultura, una de les principals apostes de l'alcaldable republicana. La resta de blocs són: educació, benestar i gent gran, sostenibilitat, joventut, esports, comerç i turisme, civisme, transparència, igualtat i participació.

Cartell programa ERC

A més de Cabanas i la resta de membres de la llista, en l'acte hi participarà l'activista i diputat d'ERC al Parlament, Ruben Wagensberg. És uns dels impulsors de la campanya de suport als refugiats Casa nostra, casa vostra, que va culminar amb la manifestació Volem acollir, que es va fer a Barcelona el 18 de febrer del 2017.