En Peyu serà el pregoner del Carnaval

Dilluns, 25/01/2016

L'osonenc Lluís Jutglar, molt més conegut com en Peyu, serà el pregoner del Carnaval de Taradell, que es farà el proper 13 de febrer. El popular humorista serà l'encarregat de donar el tret de sortida a la rua de la disbauxa pels volts de les 7 del vespre des de la plaça de l'Atlàntida, on començarà després el Carnaval. Tractant-se d'en Peyu serà un pregó ben divertit i carregat de dosis d'humor, com no podia ser d'una altra manera en una festa com Carnaval. A més, en Peyu formarà part del jurat, juntament amb personalitats de Taradell i representants d'altres Carnavals, com el de Terra Endins.

Actualment, en Peyu col·labora als programes de ràdio Versió RAC1 de Toni Clapés i al Fricandó matiner de RAC 105, i és el responsable de l'espai Ole tu! de l'APM? de TV3, del qual en va fer un llibre l'any passat. Al teatre, triomfa amb els espectacles Show APM? i iTime.

D'aquesta manera, en Peyu agafa el relleu a l'humorista Pep Plaza, al periodista Quim Morales (La segona hora de RAC1), a la jove actriu Marina Comas (Pa Negre), al popular Richard i a la periodista de TV3 Raquel Mateos (Hat-trick Espanyol), que han estat els pregoners del Carnaval des que Ràdio Taradell va assumir l'organització de la festa.

Inscripcions obertes i premis


Us recordem que des d'aquest dilluns la inscripció de carrosses i comparses està en marxa. Es pot fer a les oficines de l'Ajuntament de Taradell, al Cafè de Can Costa i a www.radiotaradell.net. Com els últims anys, les millors carrosses i comparsa es premiaran econòmicament. El primer premi a la millor carrossa està dotat amb 400€; el segon, amb 300€, i el tercer, amb 100€ en vals a gastar als establiments de l'Agrupació de Botiguers de Taradell. El premi a la millor comparsa serà de 100€.

Més informació del Carnaval.