En marxa la nova temporada de Ràdio Taradell

"Com ens guanyem les garrofes?" i el retorn de "Tret de so" són les principals novetats.

Dilluns, 27/09/2021

Estudis Ràdio Taradell

Ràdio Taradell ja ha posat en marxa la nova temporada de la ràdio. Serà la temporada del seu 39è aniversari, que celebrarà per la diada de Sant Jordi. La majoria de programes ja tornen a estar en antena i alguns, com "Taradell al dia" o "Com ens guanyem les garrofes?", es posaran en marxa les properes setmanes. Justament, aquest últim programa és la principal novetat de la temporada.

Bet Ricart, Cinta Gonzàlez i Marta Ramírez deixen enrere el "Visc(a) Taradell", que els últims anys ens ha permès conèixer taradellencs que viuen fora i nous taradellencs que s'han instal·lat al poble, i ara se centraran en els oficis. "Com ens guanyem les garrofes?" serà un programa per descobrir oficis que es fan a Taradell amb els seus protagonistes.

Visca Taradell _ Ràdio Taradell

La resta de la programació està marcada per la continuïtat. "Precs i preguntes" i "Taradell al dia", amb Laia Miralpeix, Joan Puig i Marc Güell, es fusiona en un sol programa. Es dirà "Taradell al dia" i s'emetrà els dijous al vespre a partir de dos quarts de 9. També "Dissabte al migdia", amb Laia Camprubí al capdavant, amplia l'horari i ara s'emet de 12 a 2. Continua el programa periòdic "La falguera", amb la participació de Camprubí. També es manté "L'alternatiu" els dimecres al vespre a partir de dos quarts de 8; la tertúlia esportiva "Mitja part" els dilluns a la nit; "La prèvia" els divendres a la nit; "Frecuencia tropical" els divendres al vespre, i el magazín juvenil "Fora d'hores", amb els joves de La Serra, els diumenges a la tarda.

Programa Fora d\'hores

Programes musicals

Pel que fa als espais musicals, continua "No n'hi ha prou" cada migdia; "Els anys passen" els dilluns al vespre; "Dj Davis" els dimarts al vespre; "Distroxion" els dimarts a la nit; "Parlem de vinils, parlem de música" els divendres al vespre; "Hot dance 80" els divendres a la nit; la llista d'èxits "Passem llista" ara s'emet els dissabtes al matí; "Zona rock" continua els dissabtes a la tarda; "Dub&tatiu" els diumenges a la tarda, i la doble sessió de "Retalls", amb Francesc Orra, els dimecres a la tarda i els diumenges al matí. Una de les novetats a nivell musical és el retorn del "Tret de so", amb Albert Soler al capdavant, els dijous a la nit.

Albert Soler _ Ràdio Taradell

Ràdio Taradell també manté la col·laboració amb l'Institut. Alumnes del centre ens porten "Instinews", un magazín trimestral en anglès. Cada trimestre, també es podrà escoltar "L'esquitx", realitzat per alumnes de l'escola Les Pinediques. A més, l'emissora continua transmetent en directe els plens municipals i seguiran fent programes especials sempre que convigui.

Instinews maig 2021

La programació de Ràdio Taradell es completa amb l'emissió de programes d'altres emissores municipals o bé distribuïts per La Xarxa com "Cocodril club", "Ball matinal", "Cuina amb nosaltres", "432 Hz", "Coblejant", "Fes ta festa", "Ruta 66" o "Red Hot Blues".

AQUÍ podeu consultar la programació completa.

twitter