Empat del Taradell contra el Calafell

Els locals van remuntar un 0 a 2 en contra que van encaixar en els primers minuts.

Dilluns, 03/02/2020

El CP Taradell va sumar un punt en el partit disputat dissabte a El Pujoló davant el Calafell (2-2) en un partit molt igualat, en què tots els gols van arribar en els primers minuts. Els verd-i-blancs van sortir molt forts i es van avançar quan encara no s'havia disputat el primer minut de partit amb un gol de Guido Pellizzari amb un potent xut creuat que va superar el porter taradellenc Albert Dalmau. Al minut 6, Sergi Torné, marcava el segon. Semblava que amb el 0 a 2 seria un partit plàcid pels visitants, però el Taradell va reaccionar. El Calafell va perdre gas i el Taradell va agafar les regnes del joc. La reacció local no es va fer esperar i el capità Marçal Casadevall va retallar la diferència després d'un rebot . Era el minut 10. Dos minuts després, un xut des de mitja pista de Dani Rodríguez va suposar el que seria el gol de l'empat definitiu. El Taradell va buscar amb insistència el tercer gol abans del descans, però sense encert. Un encert que tampoc hi va ser a la segona part, ni per un ni per altre equip. El Calafell, a la rerpesa, va disposar d'un penal, però Dalmau el va aturar. El Taradell també va disposar de diverses accions però el porter visitant va impedir el gol. Al final, repartiment de punts que amb la resta de resultats de la jornada i, sobretot, amb la victòria del Lloret, deixa el Taradell cuer.