Empat del CP Taradell que s'allunya del primer lloc

Empata contra un rival directe, el Lleida.

Dilluns, 14/03/2022

Dissabte a la tarda el Taradell no va poder superar el Lleida i, per segona setmana consecutiva, va empatar a 3. Els lleidetans es van avançar amb un gol al minut 11. Prèviament havien enviat dues boles al pal. Marc Soler va firmar l'empat a 1 just abans del descans. A la represa, novament el conjunt visitant es va avançar, però Sergi Pla, amb dues dianes, va posar el Taradell per davant fins que un penal en el minut 36 acabaria posant el 3 a 3 definitiu a l'electrònic. Els dos conjunts van intentar desfer la igualada, conscients de la necessitat de punts, però el marcador d'El Pujoló ja no es va moure.

A la classificació, el Taradell s'allunya a tres punts del líder, el Sant Cugat que té 34 punts, els mateixos que el Shum. El Vilafranca és tercer amb 33, el Lleida quart amb 32 i el Taradell cinquè amb 31.