Empat del CP Taradell davant el Sant Just

Els taradellencs van perdonar en jugades de bola aturada.

Dilluns, 08/11/2021

El CP Taradell va sumar un punt davant el Sant Just, en el partit de la jornada 4 disputat dissabte a la tarda al pavelló d'El Pujoló. Edu Fernández va avançar als locals al minut 8. Amb el 0 a 1, el Sant Just hagués pogut fer el segon, però Dalmau ho va impedir aturant una falta directa. A partir d'aquest moment el Taradell va reaccionar. Primer amb un llançament de Marc Soler que va anar al pal i, tot seguit, al minut 17, en una jugada de Dani Rodríguez que Benito va enviar al fons de la xarxa. El Sant Just també va fer un pal, just abans del descans.

A la segona part, novament el Sant Just es va avançar, però el Taradell va poder capgirar el resultat amb dos gols amb poc més d'un minut fets per Xevi Crespo i Dani Rodríguez. Però també ràpidament el Sant Just va tornar a empatar amb un 3 a 3 que no es mouria de l'electrònic, tot i que els dos equips, més el Taradell, haurien pogut desemptar. I és que el Taradell va disposar de dos penals consecutius però ni Víctor Crespo ni Pol Gallifa van poder superar el proter visitant. En els darrers minuts va ser el Sant Just qui va disposar de les millors ocasions, sobretot després de la blava a Dani Rodríguez que va deixar el seu equip amb inferioritat. Però ni de jugada ni amb la falta directe per la targeta, el Sant Just no va poder marcar.

Amb aquest empat els taradellencs són sisens amb 7 punts. El proper cap de setmana no hi ha competició.