Empat del CP Taradell contra el líder

Dimarts, 03/05/2022

El CP Taradell va empatar a 2 davant el Sant Cugat, un resultat que deixa la primera posició i l'ascens molt difícil.

El primer gol del partit l'ha fet el CP Taradell, en el minut 9, obra de Víctor Crespo en una primera part en què el Taradell va dominar, però, tot i això, després del gol es va tancar al darrere. En aquest sentit, en el segon tram del primer període, els vermell-i-negres van anar de menys a més, tot i que el perill el va generar en accions individuals davant un CP Taradell que sempre va mantenir un joc molt intens i directe amb una defensa molt compacta i segura. L'ocasió més clara va arribar a dos minuts pel final en un llançament de penal que Dalmau va aturar.

A la segona part va ser el PHC Sant Cugat qui va generar més perill a porteria defensada per un gran Albert Dalmau. Els visitants empataven en el minut 32 després d'un llançament des de lluny de Carles Domènech que Serrallonga va empènyer al fons de la porteria. El Taradell es va poder avançar de nou, poc després, però va desaprofitar una falta directa, però a 5 minuts pel final feia el 2 a 1 de penal. Semblava que el Taradell tenia el partit a la butxaca, però una acció de Sergi Pla en què se li va enganxar l'estic a la roda dels patins d'un jugador visitant va permetre al Sant Cugat disposar d'una falta directa. El capità i golejador visitant no va fallar i va posar el 2 a 2 definitiu.